journal / kuliner / post

Sego Kucing , Pinggir Stasiun Tugu Yogya








Serba seribuan :


– nasi sambal


– nasi oseng2 tempe plus bihun goreng


– bakmi


– capcay


– sate


– gorengan 9 tahu, tempe, dll )






serba dua ribuan :




– kopi jos


– teh manis


– teh jahe ( gula jawa/ gula batu )


– es teh


– es


eruk

19 thoughts on “Sego Kucing , Pinggir Stasiun Tugu Yogya

  1. iki mbiyen angger aku mulih yoja, bocah bocah ku njuk njaluk di ubeng2ke mrene je
    Gundul karo Adike senenge pol nek tak jam mrene, njuk ngidul sisan ndek Ramai Mall karo main ding dong jaman semono

  2. nadanusantara said: teh jahe [ gula batu/gula jawa]

    iki lungguhe ndik trotoar lor ndalan gelaran klasaaa,,,,sing lungguh cah cah enom do nglenceri sing liwat
    lah isine mahasiwa do nganggo laptop kae jee,,hahaha

  3. moego said: iki lungguhe ndik trotoar lor ndalan gelaran klasaaa,,,,sing lungguh cah cah enom do nglenceri sing liwatlah isine mahasiwa do nganggo laptop kae jee,,hahaha

    ahahaha biyen aku, mas gun, mas dek Icha seneng banget nek diajak mrene karo om

  4. moego said: iki lungguhe ndik trotoar lor ndalan gelaran klasaaa,,,,sing lungguh cah cah enom do nglenceri sing liwatlah isine mahasiwa do nganggo laptop kae jee,,hahaha

    mbak Tiwi, iki enteke larang temen to, bedo karo angkringan liayane murah, sing iki larang banget

  5. moego said: iki lungguhe ndik trotoar lor ndalan gelaran klasaaa,,,,sing lungguh cah cah enom do nglenceri sing liwatlah isine mahasiwa do nganggo laptop kae jee,,hahaha

    he..he..ingat waktu kuliah….., nasi kucing stasiun tugu Yogya, pake jahe yang "dihajar" dalam kantong kain, hik..hikk…, mmmhhh uuueeeenaaaaaakk tenaaaann.!!!

  6. moego said: iki lungguhe ndik trotoar lor ndalan gelaran klasaaa,,,,sing lungguh cah cah enom do nglenceri sing liwatlah isine mahasiwa do nganggo laptop kae jee,,hahaha

    apakah nadanusantara ki mbakyune nadaminor mbak? sedulure nadasumbang aja aja

  7. moego said: iki lungguhe ndik trotoar lor ndalan gelaran klasaaa,,,,sing lungguh cah cah enom do nglenceri sing liwatlah isine mahasiwa do nganggo laptop kae jee,,hahaha

    iki adine gundul malah melu melu dolan mreneeeee
    campur wong tuwo tuwo lak dadi gendeng kaya gundul, jan ponakanku ki papat kok ndugal kabeh ra lanang ra wedok

  8. moego said: iki mbiyen angger aku mulih yoja, bocah bocah ku njuk njaluk di ubeng2ke mrene jeGundul karo Adike senenge pol nek tak jam mrene, njuk ngidul sisan ndek Ramai Mall karo main ding dong jaman semono

    penak no mas, nek njajake ponakan nang kene, murah-meriah-wareg!!

  9. moego said: iki lungguhe ndik trotoar lor ndalan gelaran klasaaa,,,,sing lungguh cah cah enom do nglenceri sing liwatlah isine mahasiwa do nganggo laptop kae jee,,hahaha

    aku ora lungguh nang kono, isin wis ketuwan hehehehhehehe

  10. nadaminor said: he..he..ingat waktu kuliah….., nasi kucing stasiun tugu Yogya, pake jahe yang "dihajar" dalam kantong kain, hik..hikk…, mmmhhh uuueeeenaaaaaakk tenaaaann.!!!

    lha disitulah tempatnya…………..tehnya uenak tenan……….

  11. moego said: iki adine gundul malah melu melu dolan mreneeeeecampur wong tuwo tuwo lak dadi gendeng kaya gundul, jan ponakanku ki papat kok ndugal kabeh ra lanang ra wedok

    lho iki adine cer tho? mugo2 ra ndugal koyo Gundul …ning nek ra ono Gundul yo ra rame je

  12. moego said: iki adine gundul malah melu melu dolan mreneeeeecampur wong tuwo tuwo lak dadi gendeng kaya gundul, jan ponakanku ki papat kok ndugal kabeh ra lanang ra wedok

    ealaah ponakanku 2 wis saba ndek mbak tiwi, mengko tak kenalke siji maneh
    jenenge Wibisono adike Gundul juga
    hahahahah tapi luwih bagusssssssssss adohhhhhhh banget, gundul cepeteeeee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s