photos / post / sheila madjid

Sheila Madjid, Si Manis Dari Malay……….

Diskografi

Indonesia

1 Emosi 1987

2 Warna 1988

3 Legenda 1990

4 Legenda: The Concert 1992

5 Gemilang 1994

6 Cinta Jangan Kau Pergi 1997

7 Best of Sheila Majid: Ballads 2003

8 Cinta Kita 2003

Photobucket



19 thoughts on “Sheila Madjid, Si Manis Dari Malay……….

  1. Jaran teji mas!! Ibunya matre..sebenernya udah mulai dibahas di forum gossip sejak 6 bulan lalu, sejak dia pacaran sama anaknya Ical, terus diajak belibur naik pesawat pribadi ke Amrik!! Pokoke nek gak sugih, gak gelem !!:D

  2. wah, sudah sejak 6 bulan lalu toh.
    kelihatannya anak konglomerat pada buaya, pacaran sama artis. malah ada gosip, Luna Maya juga masuk lingkaran itu, bukan Ariel semata

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s