photos / post / putri salju

Sanggar Cerita : Putih Salju

Maksudmu ini tho, Gun?

16 thoughts on “Sanggar Cerita : Putih Salju

  1. erwin80s said: Ada kaset yang Lulu Putri Bunga (sanggar cerita) wie? Titip kalo ada. Thanx.

    wakakakakakkaak lah yo kiyi benullllllllllllllllllll
    kelingan aku
    biyen le ngrungokne nggone Ling Ling anake babahe sing nduwe toko ngarep
    tapi kon wisuh sik sikile nek arep dolan

    karo sing Jaka Kendhil mbak, kuwi yo seko sanggar cerita kiyi

  2. erwin80s said: Ada kaset yang Lulu Putri Bunga (sanggar cerita) wie? Titip kalo ada. Thanx.

    kiyi critane si putih salju mengko mangan apel seko nenek sihir terus mati
    njut keri kerine diambung karo pangeran po kepiye njuk urip maneh

  3. amaltiagunawan said: wakakakakakkaak lah yo kiyi benullllllllllllllllllllkelingan aku biyen le ngrungokne nggone Ling Ling anake babahe sing nduwe toko ngareptapi kon wisuh sik sikile nek arep dolankaro sing Jaka Kendhil mbak, kuwi yo seko sanggar cerita kiyi

    putiiiiiiiiiiiiiihh………….dudu putriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  4. amaltiagunawan said: kiyi critane si putih salju mengko mangan apel seko nenek sihir terus matinjut keri kerine diambung karo pangeran po kepiye njuk urip maneh

    mbak, sanggar cerita ki mbiyen ning radio po? dadi nek ngrungokke ki saben dino minggu, njut awalane nyanyiane ngene..
    "slamat berjumpa dengan sanggar cerita kita jumpa lagi…(aku lali).lagu dan ceritaaa…" hayah..wis lali mbak..pokoe macem2 ceritane, ono jin botol barang nek ra salah..hooo iki ora mbak? gek2 aku malah ngomyang!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s